Ana Sayfa Apple iPhone SE 4 Plus ortaya çıktı!

iPhone SE 4 Plus ortaya çıktı!

0

iPhone SE 4 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor! Japon Apple blogu Macotakara tarafından paylaşılan görsellere göre, yeni model beklendiği gibi iPhone 14 ile benzer bir tasarıma sahip olacak. Ancak ilginç bir iddia da ortaya atıldı: iPhone SE 4’ün daha büyük bir ekran seçeneğiyle gelebileceği…

iPhone SE 4 Plus geliyor

Macotakara’nın yayınladığı ve iPhone SE 4’ün tasarımını gösterdiği iddia edilen maketlere bakılırsa, yeni modelde tek arka kamera, aksiyon düğmesi yerine sessize alma anahtarı ve üst kısımda Face ID için küçük bir çentik yer alıyor.

Maketin boyutları ise 146.7 mm x 71.5 mm x 7.8 mm ile mevcut iPhone 14 ile aynı. Hatta blog, iPhone 14 için üretilen silikon kılıfların yeni modele uyduğunu bile söylüyor. Ancak Macotakara, sessize alma anahtarının iPhone 14’tekinden biraz daha küçük olduğunu belirtiyor.

Apple Watch, en hızlı şekilde nasıl şarj edilir?

Gelelim daha ilginç olan iddiaya… Macotakara’ya göre iPhone SE 4, iPhone 14 Plus ile aynı boyutta (6.7 inç) bir ekran seçeneğiyle de gelebilir. Ancak bu iddianın gerçekleşme olasılığı oldukça düşük. Çünkü bugüne kadar hiçbir güvenilir kaynak, büyük ekranlı bir iPhone SE 4’ten bahsetmedi.

Genellikle yeni Apple ürünleri hakkındaki söylentiler, çıkış tarihinden aylar önce ortaya çıkmaya başlıyor. Eğer büyük ekranlı bir iPhone SE 4 planlarda varsa, bunu daha önceden duymuş olmamız gerekiyordu.

Sonuç olarak, iPhone SE 4’ün büyük bir ekran seçeneğiyle gelip gelmeyeceği henüz netlik kazanmadı. Ancak bildiğimiz bir şey var ki yeni model, 6.1 inç OLED ekran, Apple Intelligence destekli A18 çip, tek arka kamera ve Apple’ın ilk 5G modemiyle gelecek ilkbaharda raftaki yerini alacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz