Ana Sayfa Apple İşte yeni nesil iPad Air hakkındaki her şey!

İşte yeni nesil iPad Air hakkındaki her şey!

0

Apple’ın popüler tableti iPad Air, görünen o ki 2025 ilkbaharında yeni bir güncellemeyle karşımıza çıkacak. Bloomberg’in haberine göre Apple, “dahili iyileştirmeler” ile gelecek yeni iPad Air modelini tanıtmaya hazırlanıyor.

Yeni nesil iPad Air hakkındaki her şey

Ancak bu haber, bazı soru işaretlerini de beraberinde getirdi. Sonuçta iPad Air, daha bu yılın başlarında M2 çip ile güncellenmişti ve normalde iPad Air modelleri 18-24 ayda bir yenileniyor. Peki Apple, bu kadar kısa bir süre içinde yeni bir iPad Air modeliyle bize neler sunacak?

İlk olarak, yeni bir Magic Keyboard’dan bahsedebiliriz. Gurman’a göre Apple, özellikle iPad Air için tasarlanmış yepyeni bir Magic Keyboard üzerinde çalışıyor. Bu yeni klavye, mevcut iPad Pro Magic Keyboard’daki gibi bir işlev tuşu satırına sahip olacak, ancak alüminyum üst kasa yerine daha uygun fiyatlı bir malzeme kullanılacak.

Apple Watch, en hızlı şekilde nasıl şarj edilir?

İşlemci seçeneği ise henüz netlik kazanmadı. Apple’ın iPad Air’ı aynı işlemciyle yeniden piyasaya sürmesi pek olası görünmüyor. Bu durumda üç olasılık öne çıkıyor: 10 çekirdekli GPU’lu M2 çip, M3 çip veya M4 çipin daha düşük performanslı bir versiyonu.

Bunun yanı sıra Gurman, yeni iPad Air’ın Face ID ile gelebileceğini de söylemişti. Ancak Gurman, Apple’ın iPad Air’ı iPad Pro’ya çok fazla benzetmek istemediğini de belirttiği için bu özelliğin gelme olasılığı oldukça düşük.

Diğer olası iyileştirmeler arasında ise daha parlak bir ekran, Wi-Fi 7 desteği, arka LED flaş, Thunderbolt desteği ve daha iyi bir mikrofon dizisi yer alıyor.

Sonuç olarak, Apple’ın 2025 yılında çıkaracağı yeni iPad Air’ın tasarım ve özellik olarak büyük bir değişim sunmasını beklemiyoruz. Ancak yeni Magic Keyboard, daha güçlü bir işlemci ve diğer küçük iyileştirmeler, iPad Air’ı daha da çekici bir seçenek haline getirebilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz