Ana Sayfa Apple iPhone SE 4 bu sürprizlerle karşımıza çıkabilir!

iPhone SE 4 bu sürprizlerle karşımıza çıkabilir!

0

iPhone 16 serisinin çıkışıyla birlikte gözler artık bir sonraki iPhone modeline çevrildi. Ancak sırada iPhone 17 yok. Sıradaki iPhone modeli, önümüzdeki ilkbaharda çıkması beklenen iPhone SE 4 olacak. Üç yıldır güncellenmeyen iPhone SE serisi için önemli bir dönüm noktası olacak yeni model, tasarım ve özellik olarak birçok yeniliği beraberinde getirecek.

iPhone SE 4 bu sürprizlerle gelebilir

Yeni iPhone SE 4’ün, iPhone 8’den beri kullanılan tasarımdan vazgeçerek iPhone 14’e benzer bir tasarıma kavuşması bekleniyor. Bu da 6.1 inçlik daha büyük bir OLED ekran, düz kenarlar, Face ID ve daha küçük bir çentik anlamına geliyor. Ancak iPhone 14’ün aksine yeni modelde tek arka kamera olacağı tahmin ediliyor.

iPhone SE 4, ayrıca Apple’ın Lightning girişinden tamamen vazgeçtiği ve USB-C’ye geçtiği ilk iPhone SE modeli olacak. Bu değişiklik, büyük ölçüde Avrupa Birliği’nin şarj girişi standardizasyonu konusundaki yeni düzenlemelerinden kaynaklanıyor.

Apple Watch, en hızlı şekilde nasıl şarj edilir?

Kamera açısından da önemli gelişmeler bekleniyor. Yeni iPhone SE’nin, iPhone 15 ile aynı 48 MP arka kameraya ve 12 MP ön kameraya sahip olacağı söyleniyor. Bu, mevcut iPhone SE 3’ün 12 MP arka ve 7 MP ön kamerasına göre önemli bir gelişme olacak.

Bloomberg’den Mark Gurman’a göre yeni iPhone SE, A18 çip ve 8 GB RAM ile birlikte Apple Intelligence’ı da destekleyecek. Bu, Apple’ın yapay zeka özelliklerini daha uygun fiyatlı telefonlarda da sunmaya başlayacağının bir göstergesi olabilir.

Son olarak, dördüncü nesil iPhone SE’nin, Apple’ın yıllardır üzerinde çalıştığı ilk kendi üretimi modemini içermesi bekleniyor. Bu modem, aynı zamanda Wi-Fi, Bluetooth ve GPS işlevlerini de üstlenecek.

Tüm bu özelliklere rağmen iPhone SE 4’ün, önceki modellere göre daha yüksek bir fiyatla, muhtemelen 499 dolardan başlayan fiyatlarla satılacağı tahmin ediliyor. Yine de iPhone SE 4, 500 doların altında sunacağı modern özellikler ve tasarımıyla dikkat çekici bir seçenek olacak gibi görünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz