Ana Sayfa Apple Tesla, Apple Watch uygulaması üzerine mi çalışıyor?

Tesla, Apple Watch uygulaması üzerine mi çalışıyor?

0

Tesla, ilk Apple Watch uygulaması üzerinde aktif olarak çalışıyor gibi görünüyor. Derlenmiş uygulama kodu, Tesla’nın Apple Watch’u tıpkı iPhone uygulamasındaki gibi bir araba anahtarı olarak kullanmayı planladığını gösteriyor. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…

Tesla, Apple Watch uygulaması üzerine çalışıyor

Tesla App Updates web sitesine göre, Apple’ın bir Apple Watch uygulaması üzerinde çalıştığına dair kod referansları var. Electrek’teki arkadaşlarımız, Cuma günü yayınlanan en son Tesla uygulama güncellemesinin gönderim özelliklerini inceledi. Tesla uygulamasının ikili dosyasından derlenen kod, TAU’ya göre şu üç “saat” referansını içeriyor:

  • watch_app_pairing_state_remotely_signing_add_key_command
  • watch_app_ble_peripheral
  • watch_app_no_product_selected

Tesla’nın bir Apple Watch uygulaması olmadığı göz önüne alındığında, iPhone uygulamasından herhangi bir özelliğin Apple Watch’a getirilmesi sürücüler için memnuniyetle karşılanacak bir haber olacaktır. Hatta iPhone’unuzun şarjı biterse veya onu geride bırakırsanız Apple Watch’u kullanabilmek daha da memnuniyet verici olacaktır.

iPad mini 7’nin ilk test sonuçları geldi! İşte rakamlar

Apple, Tesla’nın iPhone uygulaması gibi çalışan Apple Watch ve iPhone’da araba anahtarı adı verilen yerleşik bir özelliğe sahip. Dijital araba anahtarı Cüzdan uygulamasında yönetiliyor, bu nedenle ayrı bir Apple Watch uygulamasına gerek yok. Tesla, yerleşik bilgi-eğlence sisteminin bir parçası olarak Apple Music ve Apple Podcast’leri yerel olarak destekliyor – iPhone gerekmiyor.

Tesla, bu yılın başlarında bir Apple Watch uygulamasını inceleme planlarını doğruladı. Bu arada, App Store’da zaten bazı işlevleri getiren üçüncü taraf Apple Watch uygulamaları da var.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz