Ana Sayfa Apple Yeni Mac’ler ne zaman duyurulacak? İşte son bilgiler

Yeni Mac’ler ne zaman duyurulacak? İşte son bilgiler

0

Apple geçen hafta yeni bir iPad mini’yi basın bülteniyle duyurmuş olsa da, şirket bu ay yeni Mac’leri duyurmak için hala daha büyük planlar yapıyor. Apple Store’larda stoklar azaldıkça, MacBook Pro, iMac, Mac mini ve daha fazlasında güncellemeler bekliyoruz.

Yeni Mac’ler ne zaman duyuruluyor?

Bloomberg’den Mark Gurman’a göre Apple, yeni Mac’ler için “iPhone gibi tam ölçekli bir etkinlik” düzenlemeyecek. Bunun yerine Gurman, basına uygulamalı fırsatlar sunulurken, lansmanın “çevrimiçi odaklı” olacağını tahmin ediyor. Gurman şunları söylüyor:

Mac’lerle ilgili son bilgiler: Apple perakende mağazalarında iMac’ler, Mac mini’ler ve MacBook Pro’lar, Magic Keyboard’lar, Magic Mouse’lar ve Magic Trackpad’ler için stoklar çok düşük. Hala iMac ve MacBook Pro için yakın zamanda çıkacak M4 yükseltmelerinin yanı sıra tam ölçekli bir Mac mini revizyonu bekliyorum.

Apple Watch, en hızlı şekilde nasıl şarj edilir?

Apple’ın genel merkezinde basının katılımıyla iPhone gibi tam ölçekli bir etkinlik düzenleyeceğine dair hiçbir kanıt görmedim. Bunun yerine, geçen yılki Korkunç Hızlı etkinliğinden çok da farklı olmayan, basının uygulamalı fırsatlara sahip olacağı, çevrimiçi odaklı bir duyuru olacağını tahmin ediyorum.

Bu açıklama, Apple’ın Mayıs ayındaki “Let Loose” iPad etkinliği ve Ekim 2023’teki “Korkunç Hızlı” Mac etkinliği gibi diğer yeni duyurularıyla da uyumlu. Her iki durumda da Apple Park’ta yüz yüze bir etkinlik düzenlenmedi. Bunun yerine etkinlikler, herkesin izlemesi için çevrimiçi olarak yayınlandı, basın mensupları ise New York ve Londra gibi şehirlerdeki küçük toplantılara davet edildi.

Geçtiğimiz Ekim ayında Apple, “Korkunç Hızlı” etkinliğini 24 Ekim’de duyurmuş ve etkinlik 30 Ekim’de gerçekleştirilmişti. Bu da M4 Mac’ler için bir Apple etkinlik duyurusunu yarın bile alabileceğimizi gösteriyor. Gurman daha önce M4 Mac’lerin 1 Kasım’da piyasaya sürülebileceğini bildirmişti. Bu yıl yeni bir Mac satın almayı düşünüyor musunuz? Yorumlarda bize bildirin.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz