Ana Sayfa Aksesuar Apple Watch Series 10 beklentileri karşılayabildi mi?

Apple Watch Series 10 beklentileri karşılayabildi mi?

0

Yaklaşık bir aydır Apple Watch Series 10 kullanıyoruz ve bu süre zarfında, onu pek çok açıdan Ultra modelinin tam tersi yapan bazı önemli özellikler öne çıktı. Şöyle ki, normalde iki yılda bir yeni bir Apple Watch alırız. Ancak bu yıl, Series 10 beni erken yükseltme yapmaya zorladı. Gayet iyi çalışan bir Series 9’umuz vardı, ancak Series 10’un daha büyük ekranı, daha hızlı şarj olması, daha ince gövdesi, geniş açılı OLED ekranı ve daha iyi her zaman açık yenileme gibi bazı özellikleri bizi sürpriz bir satın almaya yöneltti.

Apple Watch Series 10 beklentileri ne kadar karşıladı?

İlk başta, Series 10’un daha büyük ekranı kesinlikle dikkatimizi çekti. Ancak birkaç gün sonra Series 9 gibi görünmeye başladı. Bu kısmen, Series 10’da büyük ekrandan yararlanan Ultra saat kadranlarının bulunmamasından kaynaklanıyor. Ayrıca tasarım, kasıtlı olarak daha şık ve göze çarpmayan bir şekilde yapılmış. Burada Series 10’un inceliği de önemli bir rol oynuyor. Sadece 9,7 mm kalınlığında, Ultra 2 ise 14,4 mm. Temelde aynı boyutta ekrana sahipler, ancak bir model bunu gözler önüne sererken diğeri daha incelikli ve fark edilmemeyi tercih ediyor.

Yıllardır ilk kez uyurken de saatimi takmaya başladım ve bu deneyimim, Series 10 ile Ultra arasındaki büyük farkı gözler önüne seriyor. Series 10’un büyük bir ekranı olmasına rağmen, bileğimde o kadar zarif duruyor ki, yataktayken bile rahatsız etmiyor. Ultra’nın ise kesinlikle rahatsız edeceğini düşünüyoruz. Bunu söylerken, kısmen daha önce kullandığım bazı büyük ve hacimli ilk Watch modellerinden yola çıkıyoruz. Daha küçük ekranları vardı, ancak kalınlıkları yataktayken görmezden gelinemeyecek kadar fazlaydı, bu yüzden onları takmayı bıraktık.

İşte iPhone 16’nın şarj ömrünü uzatma yolları!

Apple Watch Series 10 ile geçirdiğimiz bir aydan sonra, çoğunlukla yeni bir saate sahip olduğumu düşünmediğimizi fark ettik. Yeni model geçen yıldan yeterince farklı olmadığı için değil. Bence gerçekten farklı. Ancak Series 10’un tasarım öncelikleri, cihazı mümkün olduğunca yolunuzdan çekmek üzerine kurulu. Her zaman takabileceğiniz bir sağlık cihazı ve bunu yaptığınızda çok da dikkat çekmiyor. Başka bir deyişle, Apple Watch Ultra’nın tam tersi. Hacimli değil, şık. Sert değil, rahat.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz