Ana Sayfa Apple Sevilen Apple TV+ dizisi sürprizlerle geliyor!

Sevilen Apple TV+ dizisi sürprizlerle geliyor!

0

Ted Lasso hayranları için heyecan verici haberler var! Geçtiğimiz hafta, Ted Lasso’nun 4. sezon çekimlerinin Ocak ayında Apple TV+ için başlayacağını öğrenmiştik. Şimdi ise yeni bir röportaj, Lasso’nun yaratıcısı ve başrol oyuncusu Jason Sudeikis’in yeni sezon hakkında neler hissettiğini ortaya koydu.

Sevilen Apple TV+ dizisi sürprizlerle gelecek

Variety dergisinden Alex Ritman’ın, Warner Bros. TV Group Başkanı ve CEO’su Channing Dungey ile yaptığı röportajda, heyecan verici detaylar paylaşıldı. Her ne kadar Ted Lasso bir Apple TV+ yapımı olsa da, dizi aslında WBTV tarafından üretiliyor. Dungey röportajda, Jason Sudeikis’in Ted Lasso’nun 4. sezonu hakkındaki heyecanını dile getirdi.

Sevilen Apple TV+ dizisi sürprizlerle gelecek.

Dungey, “Jason [Sudeikis] ve ekibi heyecanlanmadığı sürece daha fazla ‘Ted Lasso’ olmayacağı konusunda her zaman nettik ve size ilk ağızdan söyleyebilirim ki, şu anda gerçekten heyecanlı ve iyi hissettiği bir yerde,” dedi.

İşte iPhone 16’nın şarj ömrünü uzatma yolları!

Sudeikis’in Ted Lasso’nun 4. sezonu için “gerçekten heyecanlı” olduğunu duymak harika bir haber. 3. sezon finalinden önce bile, dizi ekibinden pek çok kişi, daha fazla Ted Lasso’nun ancak Sudeikis’in tam katılımıyla mümkün olacağını vurgulamıştı.

Şimdiye kadar 4. sezon haberlerinde Jason Sudeikis’in katılımıyla ilgili resmi bir onay yoktu. Bu da bazı hayranların, dizinin yaratıcılarından birinin meşaleyi devredip diziye sadece onay vererek projeden ayrılacağı yönünde endişelenmesine neden olmuştu.

Dungey, 4. sezonun “henüz erken aşamalarında” olduğunu ve belki de bu yüzden Apple TV+’ın henüz resmi bir açıklama yapmadığını da sözlerine ekledi.

Yine de Sudeikis’in heyecanlı olduğunu bilmek, yeni sezon için beklentileri artırıyor. Lasso için biraz daha beklememiz gerekse bile, bu heyecan verici haberle birlikte beklentilerimiz de artıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz