Ana Sayfa Apple Apple, bu ürünler için ekran sevkiyatına başlayacak!

Apple, bu ürünler için ekran sevkiyatına başlayacak!

0

Apple, önümüzdeki hafta M4 işlemcili Mac’ler için bir dizi duyuru yapmaya hazırlanıyor; ancak listede MacBook Air’in yer almayacağı konuşuluyor. Öte yandan yeni bir rapor, Apple’ın en popüler Mac modeli ve onu kısa bir süre sonra takip etmesi beklenen yeni iPhone için uzun süre beklemek zorunda kalmayacağımızı gösteriyor.

Apple, bu ürünler için ekran sevkiyatına başlıyor

Ekran analisti Ross Young, X platformunda aboneliğe özel yayınladığı iki gönderide, yeni MacBook Air ve iPhone SE için ekran sevkiyatlarının yakında başlayacağını duyurdu. Young, M4 Air için sevkiyatların “bu ay” başlamasının beklendiğini belirtiyor. Ayın sonuna yaklaştığımız göz önüne alındığında, sevkiyatların eli kulağında diyebiliriz. Diğer yandan iPhone SE 4 için panel sevkiyatlarının ise Kasım ayında başlaması bekleniyor.

Genellikle bu tür sevkiyatlar, ürün lansmanından yaklaşık üç ay önce gerçekleşir. Dolayısıyla yeni M4 MacBook Air ve iPhone SE, 2025’in başlarında olması beklenen lansman tarihleriyle uyumlu bir takvimde ilerliyor gibi görünüyor.

Yeni nesil iPhone’lar devrim yaratabilir!

Apple, bu yılın başlarında, Mart ayı başlarında M3 MacBook Air’i piyasaya sürmüştü. Son iPhone SE modeli de aynı ay tanıtılmıştı, ancak 2022’de. Bu durumda her iki yeni ürün için de 2025 Mart ayında çıkış tarihi görebiliriz.

Young’ın paylaştığı ilginç bilgilerden biri de MacBook Air’in 13,3 ve 15,3 inç boyutlarında gelebileceği. Yine de, özellikle Young’ın “gelebilir” dediğini göz önüne alırsak, bu bilgiye çok da bel bağlamamak gerekir. Şu anda Air ekranları 13,6 ve 15,3 inç ve Apple’ın, özellikle de donanımsal bir tasarım değişikliği düşünülmezken, sadece daha küçük modelin boyutunu küçültmesi pek olası görünmüyor.

Peki siz M4 MacBook Air veya iPhone SE 4 ile ilgileniyor musunuz? Yorumlarda bize bildirin.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz