Ana Sayfa Apple Apple News+, sudoku bulmacaları sunacak!

Apple News+, sudoku bulmacaları sunacak!

0

Apple, Apple News+ ile sunduğu bulmaca koleksiyonunu genişletmeye devam ediyor. iOS 18.2 beta 1 sürümüyle birlikte Apple News+, artık kolay, orta ve zor olmak üzere üç farklı zorluk seviyesinde günlük sudoku bulmacaları sunuyor. Ayrıca, sudoku performansınızı doğrudan Apple Haberler uygulamasında takip edebilirsiniz.

Apple News+, sudoku bulmacaları sunuyor

Chris Carley tarafından Threads’te fark edilen yeni bulmacalar sayesinde, Apple News+ artık abonelerine günlük bulmaca seçenekleri sunuyor: Sudoku (iOS 18.2 ile başlayan), Üç Aylık (iOS 17.5 ile başlayan), Çapraz Bulmaca (iOS 17 ile başlayan) ve Mini Çapraz Bulmaca (iOS 17 ile başlayan). Oyunlara Haberler uygulamasında “Takip Edilenler” sekmesine gidip “Bulmacalar” seçeneğine dokunarak ulaşabilirsiniz. Bu özellik yalnızca Apple News+ abonelerine sunuluyor ve Apple News+ yalnızca ABD, İngiltere, Avustralya ve Kanada’da kullanılabiliyor. Apple News+ bulmacaları ise daha da sınırlı bir erişilebilirliğe sahip ve yalnızca Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’da oynanabiliyor.

iOS 18.2 şu anda geliştirici beta testinde ve yalnızca Apple Intelligence’ı destekleyen telefonlar (iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max ve tüm iPhone 16 modelleri) için kullanılabilir durumda. Güncellemenin Kasım ayı içinde daha geniş bir beta test kullanıcı grubuna ve Aralık ayında ise tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.

iPhone SE 4 Hakkında Yeni Sızıntılar: Güncellenen Tasarım ve Beklenen Özellikler

iOS 18.2 ile gelen sudoku oyunlarıyla birlikte, Apple’ın bu bulmacaları daha kolay keşfedilebilir hale getirmek için Apple Haberler uygulamasını yeniden tasarlaması talebi bir kez daha gündeme geliyor. Yeni Apple Spor uygulamasıyla birlikte, Apple Haberler uygulamasında artık özel bir “Spor” sekmesine ihtiyaç duyuluyor mu? En azından, araç çubuğunu özelleştirerek Spor yerine Bulmacalar seçeneğini eklemek mümkün olmalı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz